ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГРемонтники "зануряться" у житлові квартали Дніпропетровщини

Ремонтники "зануряться" у житлові квартали Дніпропетровщини

На Дніпропетровщині серйозно опікуються проблемами благоустрою міст областного значення. Так, у Дніпродзержинську буде відновлені щотижневі виїзди чиновників для моніторингу ситуації, а також - буде проведено ремонт доріг у житлових масивах.

Мер Дніпродзержинська Станіслав Сафронов доручив активізувати роботу з благоустрою територій міста. Про це глава міста розпорядився вчора на оперативній нараді з керівниками виконавчих органів міської ради, головами районних у місті рад та Карнауховскім селищним головою, повідомляє прес-служба Дніпродзержинської міськради.

Переважна більшість доручень стосується своєчасного прибирання вулиць і прибудинкових територій, чищення бордюрів, вивезення сміття. Мер відновив практику щотижневих об'їздів міста чиновниками у форматі виїзних комунальних нарад, щоденні перевірки роботи житлово-комунальних служб. Пан Сафронов акцентував увагу на питанні невідкладного поточного ремонту дорожнього покриття та початку ремонту внутрішньоквартальних доріг у житлових масивах.

На оперативній нараді розглянуто також питання стану заборгованості за житлово-комунальні послуги. За інформацією начальника управління житлового господарства Михайла Підгурського, спільно з районними виконавчими службами, продовжується робота по стягненню боргів зі злісних боржників. Ряд доручень міського голови стосувалися посилення контролю щодо своєчасної виплати заробітної плати на підприємствах, особливо комунальних, продовження роботи в рамках програми «Фасад», впорядкування місць збору твердих побутових відходів, прийняття на баланс міста низки дитячих майданчиків.

 
Коментарі (0)