ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГПрем'єр-міністр в очікуванні чергового позитивного сигналу від МВФ

Прем'єр-міністр в очікуванні чергового позитивного сигналу від МВФ

Глава українського уряду висловив надію, що МВФ дасть позитивний сигнал про підтримку домовленостей між Україною і Європейською комісією для виплати чергового траншу макрофінансової допомоги у найближчому часі
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль обговорив з директором Європейського департаменту Міжнародного валютного фонду (МВФ) Альфредом Каммер зміцнення фінансового співробітництва, проведення реформ в Україні та виконання структурних "маяків", передбачених в меморандумі України з МВФ за програмою Stand-by.
 
Як повідомляє департамент комунікацій секретаріату Кабінету міністрів, зустріч відбулася 20 листопада зустріч в форматі відеоконференції.
 
Глава українського уряду висловив надію, що МВФ дасть позитивний сигнал про підтримку домовленостей між Україною і Європейською комісією для виплати чергового траншу макрофінансової допомоги у найближчому часі.
 
Він також подякував МВФ за підтримку в забезпеченні макрофінансової стабільності України. "Це маркер стабільності для України, всієї міжнародної фінансової середовища і банківського ринку", - зазначив Шмигаль.
 
Коментарі (0)