ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГПрем'єр пояснив, навіщо урізали субсидії, які планували збільшити

Прем'єр пояснив, навіщо урізали субсидії, які планували збільшити

Рішення зменшити фінансування житлових субсидій, які хотіли збільшити під час карантину, на 8,3 млрд гривень, пояснили їх економією через теплу зиму

Рішення зменшити фінансування житлових субсидій, які хотіли збільшити під час карантину, на 8,3 млрд гривень, пояснили їх економією через теплу зиму.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль пояснює ініціативу Кабінету Міністрів зменшити фінансування житлових субсидій, які хотіли збільшити під час карантину, на 8,3 млрд гривень їх економією через теплу зиму.

Про це він повідомив в ході телепередачі "Свобода слова" на телеканалі ICTV.

"У нас була тепла зима, ми отримали економію 8 млрд гривень з виплати субсидій - це кошти, які не були використані на допомогу людям. Ми запропонували ці кошти покласти в фонд по боротьбі з коронавірусів і віддати їх людям безпосередньо, тобто ці кошти, які ми забрали зі статті, де б вони були списані до складу майбутніх доходів державного бюджету ", - сказав прем'єр.

Шмигаль зазначив, що кошти з фонду по боротьбі з коронавірусів, який уряд пропонує створити в державному бюджеті, будуть спрямовані на допомогу лікарям, закупівлю ліків, підтримку людей, які втратили роботу, і підтримку пенсіонерів.

Прем'єр запевнив, що механізм фінансування з фонду буде зрозумілим і прозорим.

 
Коментарі (0)