ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГПрем'єр заявив про відновлення ринку праці

Прем'єр заявив про відновлення ринку праці

Ринок праці в Україні, який сильно постраждав через карантин, поступово виходить з кризи. За час дії обмежувальних заходів, введених владою для боротьби з епідемією інфекції, працевлаштувалися більше 150 тис осіб.

Ринок праці в Україні, який сильно постраждав через карантин, поступово виходить з кризи. За час дії обмежувальних заходів, введених владою для боротьби з епідемією інфекції, працевлаштувалися більше 150 000 чоловік.

Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль у своєму Facebook.

"З початку червня відбувається стабілізація на ринку праці. Держслужба зайнятості за карантин допомогла знайти роботу 156 000 чоловік. Позитивні результати дає і введена на початку травня урядова програма допомоги по частковому безробіттю для МСБ", - повідомив голова правління.

Також читайте статтю "Знищення авіаційної галузі - наслідок кадрової політики в Україні"

За його словами, після запуску програми на початку травня було подано 155 000 заявок, в результаті чого вдалося зберегти робочі місця для 241 000 чоловік.

До того ж глава уряду прокоментував програму кредитів «5-7-9%», яка набирає обертів.

"Тільки за попередній тиждень отримано нових заявок на 1,6 млрд грн. З них на рефінансу під 0% - на 1,1 млрд грн. Станом на 22 червня вже видано 721 кредит на загальну суму 509,4 млн грн. І це тільки початок. «Кредитні канікули» для малого та середнього бізнесу бути.

 
Коментарі (0)