ГоловнаНовини ЖКГТранспортПрезидент ініціював відтермінування запровадження штрафних санкцій для «євробляхерів»

Президент ініціював відтермінування запровадження штрафних санкцій для «євробляхерів»

Сьогодні настає адміністративна відповідальність водіїв та власників автомобілів на іноземній реєстрації за їх використання з порушенням митного режиму
Міністерство інфраструктури підтримує пропозицію щодо відтермінування штрафів для власників нерозмитнених авто та щодо подальшого законодавчого врегулювання процедури розмитнення. Про це повідомила пресслужба міністерства.
 
Відбулась нарада щодо розв'язання питань розмитнення автомобілів з іноземною реєстрацією. Участь у заході взяли заступник керівника Офісу Президента України Руслан Рябошапка, голова Державної митної служби Максим Нефьодов, начальник Головного сервісного центру МВС України Владислав Криклій, представники Національної поліції, ДФС та громадськості.
 
За результатами наради прийнято рішення утворити робочу групу, яка за час відтермінування санкцій має розробити новий законопроєкт, що врегулює порядок розмитнення автомобілів. Робочу групу очолюватиме Владислав Криклій.
 
Нагадаємо, сьогодні настає адміністративна відповідальність водіїв та власників автомобілів на іноземній реєстрації за їх використання з порушенням митного режиму. Президентом України ініційовано відтермінування запровадження штрафних санкцій.
 
 
Коментарі (0)