ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоПрезидент підписав закон про тимчасову комплектацію складу НКРЕКП

Президент підписав закон про тимчасову комплектацію складу НКРЕКП

Президент України Петро Порошенко підписав закон, що дозволяє йому самостійно доукомплектувати склад НКРЕКП, до конкурсного відбору нових членів регулятора.
Президент України Петро Порошенко підписав закон, що дозволяє йому самостійно доукомплектувати склад Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, до конкурсного відбору нових членів регулятора. Вчора підписаний документ був направлений в парламент.
 
Згідно підписаним законом, президент зможе провести призначення на всі вільні посади членів НКРЕКП на термін до трьох місяців.
 
Відповідний законопроект №7342-1, підготовлений депутатами Олександром Домбровським ("БПП"), Михайлом Бондарем ("Народний фронт") і Юлієм Іоффе ( "Опозиційного блоку") і прийнятий Верховною Радою на засіданні 7 грудня 2017 року.
 
В кінці листопада 2017 року НКРЕКП втратила кворум внаслідок звільнення одного з членів регулятора. Разом з тим номінаційна комісія з відбору нових членів НКРЕКП була сформована зі значним запізненням і тільки недавно приступила до роботи.

Одна з найбільших причин корупції у сфері державних закупівель - непрозорі процедури. Вам потрібен юрист для супроводу тендерів. Він допоможе вам захистити ваші права, якщо вони будуть порушені і стане гарантом чесних тендерів.

 
Коментарі (0)