ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025Президент повідомив про розгляд питання підготовки енергосистеми країни до зими

Президент повідомив про розгляд питання підготовки енергосистеми країни до зими

Президент Володимир Зеленський повідомив про розгляд питання підготовки енергосистеми країни до зими на засіданні Ставки Верховного Головнокомандувача 6 вересня
Президент Володимир Зеленський повідомив про розгляд питання підготовки енергосистеми країни до зими на засіданні Ставки Верховного Головнокомандувача 6 вересня,  пише "Україна Комунальна". 
 
Зокрема, обговорювали комплексний план захисту об’єктів критичної інфраструктури від усього, що може вигадати країна-терорист. З доповідями виступили: прем’єр-міністр Денис Шмигаль, віцепрем'єр Олександр Кубраков, представники енергетичного сектору, Держспецзв’язку, Генштабу й обласних військових адміністрацій. 
 
«Ще є над чим працювати. Усі учасники процесу отримали конкретні завдання із конкретними термінами виконання. До цієї теми буде особлива увага», – наголосив Володимир Зеленський. 
 

Нагадаємо, радник з енергетики та EU Green Deal віцепрем’єр-міністра з євроінтеграції, ексзаступник міністра енергетики та захисту довкілля Олексій Рябчин заявив, що опалювальний сезон 2023/24 в Україні буде складним і проблемним, хоча підготовка до нього йде доволі активно. 

 
Коментарі (0)