ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГПрезидент заявив, що Україна не може відмовитися від допомоги МВФ

Президент заявив, що Україна не може відмовитися від допомоги МВФ

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна поки не може відмовитися від тієї допомоги, яку дає їй Міжнародний валютний фонд.
Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна поки не може відмовитися від тієї допомоги, яку дає їй Міжнародний валютний фонд. При цьому президент визнав, що після першого траншу країна не виконала всі ті умови, які були поставлені для отримання другого, а після і третього.
 
Про це він розказав в ході інтерв'ю, яке президент України дав кореспондентам чотирьох телеканалів.
 
Зокрема, він розповів про те, що знає поіменно всіх тих, хто зацікавлений, щоб Україна не отримала другий і третій транші кредиту, але називати їх імена не має наміру ні зараз, ні після проведення місцевих виборів, які відбудуться вже 25 жовтня поточного року.
 
Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що думає експерт в сфері фінансів з приводу шансів України отримати другий і третій транші від МВФ. Юрій Прозоров, економіст, вважає, що однією з причин ситуації, що склалася безсумнівно була зміна керівництва Нацбанку. І це сталося вже після отримання траншу. Це була ситуація, після якої МВФ задумалося. Змінилися також і позиції зарубіжних партнерів, змінилося все.
 
Коментарі (0)