ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025Президент закликав бізнес та простих українців ще більше економити електрику

Президент закликав бізнес та простих українців ще більше економити електрику

Президент закликав бізнес та простих українців і надалі економити електроенергію, бо 21 листопада енергетикам знову довелося позапланово відключати струм у низці регіонів України
Президент Володимир Зеленський закликав бізнес та простих українців і надалі економити електроенергію, бо 21 листопада енергетикам знову довелося позапланово відключати струм у низці регіонів України.
 
Про це він сказав у вчорашньому вечірньому зверненні до громадян.
 
"Сьогодні нашим енергетикам довелося застосувати не тільки стабілізаційні відключення електрики, а й позапланові. Це викликано більшим рівнем споживання, ніж країна може забезпечити у цей час...
 
Станом на цей вечір особливо складна ситуація в Києві та області, а також на Вінниччині, Сумщині, Тернопільщині, Черкащині, Одещині та в деяких інших містах і районах.
 
Будь ласка, у тих регіонах, де найбільше складнощів з дня у день і особливо в пікові години споживання, намагайтесь обмежувати особисте використання електрики. Звичайно, має бути дуже ощадливий підхід і в публічних місцях", - сказав президент. 
 
Також, Зеленський закликав усіх представників обласної влади та місцевих громад не припиняти комунікацію щодо раціонального споживання електрики.
 

За словами президента, енергетики, комунальники, рятувальники та усі причетні "працюють по максимуму – але системна шкода нашій енергетиці від ударів російських терористів настільки значна, що усім нашим людям і бізнесу варто бути дуже ощадливими і розносити споживання по годинах доби". 

 
Коментарі (0)