ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГПрезидент Зеленський у наступному році очікує "підйом в економіці, але невеликий"

Президент Зеленський у наступному році очікує "підйом в економіці, але невеликий"

Президент України Володимир Зеленський очікує, що у 2021-му році економічна ситуація в країні покращиться. Глава держави також вважає, що пандемія коронавірусу не так сильно впливатиме на настрої людей.
Президент України Володимир Зеленський очікує, що в 2021-му році економічна ситуація в країні покращиться. Про це він розповів в інтерв'ю журналу "Фокус", текст якого опублікований на сайті видання в п'ятницю.
 
"Економічно (...) буде легше. Очікується підйом в економіці, невеликий, але буде", - сказав Президент України Володимир Зеленський.
 
Володимир Зеленський нагадав, що в 2021 році Україна відзначить 30-річчя своєї незалежності.
 
"Вважаю, що ми зробимо велике свято, у нас багато ідей. Вважаю, що приїде багато іноземних лідерів, які поважають Україну", - зазначив він.
 
Глава держави також вважає, що пандемія коронавирусуу не так сильно впливатиме на настрої людей.
 
"Ми навчилися боротися з коронавірусом. Тому, думаю, людям буде легше. Прикро, що люди вже не так бояться і іноді не надягають маски. З іншого боку, чудово, що вони не бояться і психологічно їм легше".
 

Нагадаємо, минув рік з того часу, як президент України Володимир Зеленський виконуючи пробіжку на спортивній доріжці, дав обіцянку знизити тарифи на житлово-комунальні послуги для українців і запевняв, що його команда знає як це зробити.

 Але замість цього змінився другий уряд, а тарифи на послуги ЖКГ для українців продовжують зростати. 

 
Коментарі (0)