ГоловнаПослугиФінансування ЖКГПрибирання квартир. Клінінгові послуги у 2022 році

Прибирання квартир. Клінінгові послуги у 2022 році

Багато хто з нас дуже любить чистоту, однак останнім часом у нас досить багато клопоту і часу вистачає хіба що на поверхневе прибирання

Багато хто з нас дуже любить чистоту, однак останнім часом у нас досить багато клопоту і часу вистачає хіба що на поверхневе прибирання. Що робити у такій ситуації? Як зберегти свій будинок у чистоті та показати своїм гостям, що ви справді відповідальний господар, який стежить за чистотою у своєму будинку? Відповідь досить проста. Вам допоможе клінінгова компанія. Який спектр послуг вона пропонує, скільки це буде коштувати та де такі послуги замовити? Розглянемо у цій статті.

Який перелік послуг пропонує клінінгова компанія? —

Проста, для підтримки чистоти. —

Генеральна у житлових, виробничих та офісних приміщеннях. —

Наведення порядку після закінчення будівельних робіт. —

Хімічна чистка. —

Очищення вікон, підлог, м'яких меблів, тротуарів і таке інше.

Яку компанію обрати та скільки це коштуватиме?

Пропонуємо до вашої уваги команду фахівців Сleaninglviv. Прибирання квартир Львів — це якісне прибирання вашого приміщення за вигідною ціною. Вам не потрібно надавати свою техніку для прибирання, бригада має своє обладнання та матеріали, а саме парогенератори, пилососи, машини для миття, підмітання та полірування підлоги. За весь період існування компанії колектив, що складається за понад сотню осіб, встиг виконати понад п'ять тисяч робіт. Ознайомимося з цінами на послуги:

• Прибирання – від 30 гривень за метр квадратний.

• Хімічна чистка – від 50 гривень за метр квадратний.

• Миття вікон – від 30 гривень за метр квадратний.

• Очистити диван – від 400 гривень.

• Килим/ковролін - від 40 гривень за метр квадратний.

• Матрац – 500 гривень за обидві сторони.

• Салон автомобіля – від 1800 гривень.

Підіб'ємо підсумок цієї статті. Нині практично у всіх немає вільного часу. Сильна втома від роботи або виховання дітей призводить до того, що у нас не залишається сил на ретельне щоденне прибирання. Вибираючи клінінгову компанію - ви позбавляєте себе зайвої рутини прибирання свого будинку або квартири. Ви заощаджуєте свій час на найважливіші справи. Купуйте послугу клінінгової компанії прибирання квартир Львів вже сьогодні та насолоджуйтесь позитивним результатом.

 

 
Коментарі (0)