ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГВолейбольні кросівки: де придбати в Києві

Волейбольні кросівки: де придбати в Києві

Вірогідність отримати травму досить висока. У волейболі ці ризики збільшені багаторазово, тому особлива увага приділяється саме підбору взуття

Вірогідність отримати травму досить висока. У волейболі ці ризики збільшені багаторазово, тому особлива увага приділяється саме підбору взуття. Характерних ознак волейбольних кросівок декілька: гарна амортизація ударної сили, високий коефіцієнт тертя підошви, якісна вентиляція та пружна підошва.

Якщо ви шукаєте такі волейбольні кросівки в сучасному дизайні, зручні й з високими амортизаційними властивостями, інтернет-магазин Sport Brands до ваших послуг. Компанія співпрацює з такими всесвітньо відомими брендами, як Mizuno, Speedo, Mitre, а її менеджери в будь-який час готові допомогти з вибором взуття, одягу, аксесуарів для різних видів спорту.

волейбольні кросівки

Кросівки для волейболу: показники якості

Зручне, ергономічне взуття ― продукт брендів, які при виробництві використовують інноваційні технології. Багато уваги акцентується на анатомічній будові стопи, майбутніх навантаженнях, техніці пересувань та умовах застосування. Залежно від покриття є окремі кросівки волейбольні для залу та вуличного покриття. Окрім сезонності, при покупці моделей слід орієнтуватися на наступні критерії:

  • матеріал. Мисок виготовляють зі зносостійкої міцної тканини, яка дозволить прослужити кросівкам кілька сезонів, причому при інтенсивній експлуатації. Верхня частина повинна бути дихаючою й сітчастої, а внутрішня ― з поролону, для забезпечення стійкості стопи;

  • тип підошви. Щоб взуття не ковзало, а стрибки й руху були легкими, підошву роблять товстою, пласкою й пружною. Основні матеріали ― каучук або вуглецева гума;

  • висота щиколотки. Специфіка гри вимагає надійної фіксації голеностопа бічними вставками й жорсткої п'ятою;

  • вага. Чим нижче цей показник, тим вище зможе підстрибнути спортсмен. Середня вага волейбольних кросівок варіюється від 300 до 400 г, в залежності від розміру й особливостей моделі.

У брендовому онлайн-магазині Sport Brands представлені волейбольні кросівки Mizuno окремо на літо й зиму. При виробництві моделей були використані наступні передові технології: Intercool; Smooth Ride; VS-1; X-10. А за рахунок технологій Mizuno Energy й Iconic Mizuno Wave в кросівках покращилася амортизація та стійкість задньої частини стопи під час приземлення.

волейбольні кросівки MIZUNO

Брендові кросівки в Sport Brands: завжди поруч

Спортивне взуття від всесвітньо відомих виробників ― це, в першу чергу, якість, надійність та безпека. Бренди самостійно займаються розробкою моделей, впроваджують передові технології та контролюють кожен етап виробництва. Прямо зараз вибрати та купити волейбольні кросівки, а також для тенісу, бігу, футболу можна на сайті Sport Brands. Додатково компанія пропонує професійну екіпіровку, аксесуари для чоловіків, жінок та дітей в широкому асортименті. Продукція завжди в наявності, регулярно діють акції, а постійні клієнти стають учасниками програми лояльності. Оплата здійснюється готівкою або банківською карткою на сайті.

 

 
Коментарі (0)