ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаПридніпровську ТЕС переводять з антрациту на газове вугілля

Придніпровську ТЕС переводять з антрациту на газове вугілля

Придніпровська ТЕС повністю перейде з імпортного антрациту на український газовий вугілля

У планах компанії «ДТЕК Енерго» - завершити переклад енергоблоку №9 в жовтні, енергоблоку №10 - в грудні поточного року. Завдяки цьому станція надалі буде працювати виключно на українському вугіллі.

Ключовим завданням компанії «ДТЕК Енерго» у вугільному сегменті бізнесу на поточний рік є вкладення коштів у збільшення видобутку газового вугілля. Зростання виробництва українського вугілля дозволить досягти державну стратегічну мету - знизити залежність України від імпортного палива.

Для цього компанія за 6 місяців ввела в експлуатацію 17 лав на шахтах і планує до кінця року запустити ще 14 лав, щоб за підсумками 2018 року добути 24,6 млн тонн газового вугілля. У І півріччі підприємства ДТЕК Павлоградвугілля, ДТЕК Добропіллявугілля і ТДВ «Шахта« Білозерська »вже видобули 11,4 млн тонн вугілля.

У сегменті генерації електроенергії компанія продовжує реалізацію проектів з реконструкції енергоблоків ТЕС, а також завершує підготовку станцій до проходження високих навантажень під час опалювального сезону. Для цього за період липень-грудень компанія має намір закінчити 14 планових ремонтів, які вже виконуються, а також почати і завершити 21 плановий ремонт на енергоблоках ТЕС.

 

 
Коментарі (0)