ГоловнаНовини ЖКГАльтернативна енергетикаПрикарпаття робить ставку на енергоефективність

Прикарпаття робить ставку на енергоефективність

Протягом минулого року в Івано-Франківській області розроблено 25 проектів з енергоефективності на суму понад 51 млн грн

У межах обласної програми з енергоефективності в 15 закладах бюджетної сфери впроваджено котли на відходах деревини, ще в 4 закладах  такі енергоефективні котли  на стадії завершення.

На 33 об’єктах бюджетної сфери Прикарпаття за рахунок цільових екологічних інвестицій реалізовано проекти з теплосанації. Вцілому на їх реалізацію виділено мажй 60 млн грн.

На Бурштинській ТЕС завдяки реконструкції енергоблоку №7 вдалося збільшити його генеруючу потужність з 160 МВт до 205 МВт. Це дозволило ТЕС за підсумкими минулого року виробити 9,6 млрд кВт/год електроенергії, що на 11% від показників 2011 року.

Після введення в експлуатацію «Долинанафтогазом» та «Укрнафтогазінвестом» трьох свердловин, вдалося наростити обсяги переробки газу Долинським газопереробним заводом  на 2,5 млн куб м газу.

«Прикарпаттяобленерго» перебудувало 130 км ліній електропередач у гірських населених пунктах Верховинського, Богородчанського, Долинського, Коломийського  і Косівського району, а також у містах Болехові та Яремчі.

 
Коментарі (0)