ГоловнаНовини ЖКГЖитлоПриватБанк видав першу квартиру за програмою еОселя

ПриватБанк видав першу квартиру за програмою еОселя

Минулого місяця в країні стартувала програма «єОселя», в рамках якої за допомогою «Доступної іпотеки» певна категорія громадян може вигідно придбати житло

 

Минулого місяця в країні стартувала програма «єОселя», в рамках якої за допомогою «Доступної іпотеки» певна категорія громадян може вигідно придбати житло. ПриватБанк також став партнером державної програми та навіть почав видавати перші кредити.

Прес-служба банку повідомила, що перший кредит був виданий сім’ї 24-річного правоохоронця із Кременчука. Учасниками програми можуть стати військовослужбовці ЗСУ за контрактом, правоохоронці, медпрацівники, науковці та педагоги. ПриватБанк вимагає 30% від початкового внеску, а Ощадбанк – 20%.

Поки кредитування працює у тестовому режимі. Подати свою заявку ви зможете на державному порталі «Дія». Та вже згодом така можливість з’явитсья у мобільному додатку. Нагадаємо, що державна програма стартувала в Україні 1 жовтня. Мінцифра розпочала бета-тестування програми у “Діє” 28 жовтня. Першого місяця було подано 11 тисяч заявок, що обробляються банками.

 

 

 
Коментарі (0)