ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаПриватизацію «Центренерго» знову зупинили

Приватизацію «Центренерго» знову зупинили

Компанія «Укрдонінвест» Віталія Кропачева домоглася повторного забезпечення позову до Фонду державного майна по справі про приватизацію ПАТ «Центренерго»

Компанія «Укрдонінвест» Віталія Кропачева домоглася повторного забезпечення позову до Фонду державного майна по справі про приватизацію ПАТ «Центренерго», говориться в рішенні Господарського суду Києва

«Вжити заходів щодо забезпечення позову ТОВ« Укрдонінвест »до ФДМ шляхом заборони ФДМ здійснювати будь-які дії щодо здійснення приватизації ПАТ« Центренерго »до вступу в законну силу судового рішення за результатами розгляду справи по суті про визнання недійсним наказу ФДМ №1572 від 13 грудня 2018 року », - йдеться в тексті рішення суду.

Раніше прем'єр Олексій Гончарук заявив, що компанія «Центренерго» - в пріоритеті на приватизацію, а уряд робитиме все можливе, щоб туди зайшов сильний іноземний гравець.

Заступник міністра економіки Павло Кухта заявив, що приватизація «Центренерго» може відбутися в 2020-2021 роках.

У січні 2020 року Фонд держмайна почав процедуру відбору радників з приватизації для «Центренерго», для аналізу стану справ в компанії за результатами 2019 року Фонд залучає аудиторську компанію.

«Укрдонінвест Трейдинг» Віталія Кропачева хоче стягнути з держкомпанії «Центренерго» 1,44 млрд грн боргу за поставку вугілля.

 

 
Коментарі (0)