ГоловнаНовини ЖКГТранспортПрямий потяг між Кременчуком та Львовом продовжить курсувати

Прямий потяг між Кременчуком та Львовом продовжить курсувати

«Укрзалізниця» й надалі забезпечуватиме пряме залізничне сполучення між Кременчуком та Львовом. Залізничники подовжать термін курсування додаткового поїзда між згаданими містами.

«Укрзалізниця» продовжить термін курсування додаткового поїзда № 577/578 Кременчук – Львів. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».

«Із Кременчука поїзд курсуватиме через день по парних числах до 30 січня, а з 1 лютого – один раз у чотири дні по непарних числах. Зі Львова він вирушатиме через день по непарних числах до 31 січня, а з 2 лютого – один раз у чотири дні по парних числах», – повідомили в прес-службі.

За інформацією «Укрзалізниці», на ділянці Ім. Тараса Шевченка – Львів – Ім. Тараса Шевченка поїзд курсуватиме двогрупним із поїздом № 397/398 Черкаси – Львів – Черкаси.

Поїздом зможуть скористатися, зокрема мешканці таких населених пунктів: Знам'янка, Сміла, Звенигородка, Христинівка, Ладижин, Вапнярка, Хмельницький, Жмеринка та Тернопіль.

Нагадаємо, що додатковий поїзд № 577/578 Кременчук – Львів курсує з 18 серпня 2014 року і стабільно користується попитом

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», «Укрзалізниця» планує електрифікувати 838 км залізничних колій. Першими в черзі на забезпечення електроенергією стоять економічно вигідні для України напрямки.

 
Коментарі (0)