ГоловнаНовини ЖКГЖитлоПроцес добудови об'єктів «Укрбуду» стопориться і грузне в бюрократії

Процес добудови об'єктів «Укрбуду» стопориться і грузне в бюрократії

Процес вирішення питань по житловим комплексам, які перейшли від компанії «Укрбуд» до «Київміськбуду» затягується

Процес вирішення питань по житловим комплексам, які перейшли від компанії «Укрбуд» до «Київміськбуду» затягується.

«Робимо що повинні, впираємося в стіну бюрократії, огрядний в болоті нерозуміння, процес стопориться. Все це на тлі очікування з боку 13 тис. Інвесторів і наростаючої напруги», - сказав Ігор Кушнір, президент компанії« Київміськбуд».

Не по всім ЖК вдалося отримати потрібні роз'яснення з боку влади.

«В результаті питання починає тонути в бюрократії, і ніхто нікуди не поспішає. Ми отримали відповідь тільки по одному з ЖК, і він зовсім не про те, про що нас запевняли на зустрічах із заступником міністра. Зараз змінився міністр, ми продублювали всі проблемні питання йому. Сподіваємося, що формалізм буде відкинутий і питання вирішене максимально швидко, без зайвої бюрократії. Але з кожним днем ​​надії тануть», - сказав він.

Як буде просуватися вирішення питання з добудовою об'єктів «Укрбуду» поки не ясно. Раніше Президент України Володимир Зеленський заявив, що новобудови, які зводилися під брендом «Укрбуду», будуть завершені. Також глава держави назвав компанію-забудовника, яка буде виконувати будівельні роботи.

Нагадаємо, в березні "Київміськбуд" прийняв на добудову ще 10 недобудованих об'єктів ТОВ "Укрбуд Девелопмент".

«Найближчі на прийом будуть наступні об'єкти:" Кристал Хаус "," Лейк Хаус "," Солар Сіті "," Фрідом ", БЦ" Левел "," Кирилівський гай "," Урбан парк "," Оберіг-2 "," Паркова долина "," Арт хаус ". По решті об'єктів робота теж ведеться. У міру підготовки документів будуть вжиті всі об'єкти. Просто на тих, які я перерахував, процес йде трохи швидше », - підкреслив глава компанії Ігор Кушнір.

 

 
Коментарі (0)