ГоловнаТранспортПроект розв'язки на Шулявці коштуватиме Києву близько 2,7 мільйонів гривень

Проект розв'язки на Шулявці коштуватиме Києву близько 2,7 мільйонів гривень

В КМДА розглянули аж 7 варіантів реконструкції Шулявського шляхопроводу.

Планується, що проект буде затверджено в грудні 2017 року.

Про це повідомляє КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м.Києва» у відповіді на запит 112.ua., передає Цензор.нет.

«Програмою економічного і соціального розвитку м.Києва на 2017 рік зі спеціального фонду міського бюджету на фінансування капітальних вкладень передбачено 2,960 млн грн (в т. ч. на проектування 2,780 млн грн)», - сказано в повідомленні. 

У травні КМДА визначила остаточний варіант реконструкції розв'язки на Шулявці. Вартість робіт становить 400 млн грн.

Зазначимо, всього КМДА розглядала 7 варіантів реконструкції Шулявського шляхопроводу, з яких вибрали три найбільш відповідні. Перевагу віддали тим проектам, які не вимагають повного перекриття проспекту Перемоги і Шулявського моста. Також під час вибору враховували пропускну здатність транспортної моделі і вартість проведення робіт.

Як стало відомо раніше, новий проект розв'язки на Шулявці передбачає знесення заводу «Більшовик».

Нагадаємо, 27 лютого в Києві обвалився міст на Шулявському шляхопроводі. Внаслідок цього ніхто не постраждав, однак конструкція, яка впала, пошкодила одне авто. 

Раніше, заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Спасибко заявив, що під час  реконструкції Шулявського мосту буде збережено пішохідну зону й зупинки транспорту.

Зокрема, у грудні 2017-го відповідно до чинного законодавства буде визначено генерального підрядника, підписано договір і розпочато роботи. 

 

 
Коментарі (0)