ГоловнаНовини ЖКГТранспортПроїзд у харківському метро подорожчає

Проїзд у харківському метро подорожчає

У 2019 року в Харкові місцева влада планує підвищити вартість проїзду в метрополітені. Харківський метрополітен вже подав міській владі відповідну заявку

У 2019 року в Харкові місцева влада планує підвищити вартість проїзду в метрополітені. Харківський метрополітен вже подав міській владі відповідну заявку.

Про це на брифінгу в середу, 26 грудня, заявив міський голова Харкова Геннадій Кернес. Як повідомляє Kharkiv Today, цитуючи слова градоначальника, в метрополітені пояснили таке рішення тим, що електроенергія подорожчала, мінімальна зарплата зросла. До того ж, на забувайте, що ми оновлюємо рухомий склад в метро, ​​- заявив Кернес.

Разом з тим він відмовився назвати нову вартість проїзду, а також терміни її впровадження. Нагадаємо, як повідомлялося раніше, в Рівному місцева влада прийняла рішення підняти ціни на проїзд в міських маршрутках. У середу, 19 грудня, Виконавчий комітет Рівненської міської ради підвищив вартість проїзду на 20%. Таким чином, c 1 січня 2019 року проїзд в місті збільшився на гривню до шести гривень за поїздку.

 

 
Коментарі (0)