ГоловнаНовини ЖКГТранспортПроїзд у запорізькому транспорті подорожчав

Проїзд у запорізькому транспорті подорожчав

У Запоріжжі підвищилася вартість проїзду у маршрутках та автобусах. Подекуди містянам доведеться заплатити до 4,5 грн. Втім, у міські раді зазначають, що зміни ввели лише на місяць.

У Запоріжжі подорожчав проїзд в автобусах і маршрутках. У деяких з них ціна квитка сягає 4,5 грн, - повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Зокрема, в повідомленні наголошується, що місцева міськрада, у зв'язку з різким зростанням цін на паливо, дозволила автотранспортним підприємствам міста збільшити вартість проїзду «без обгрунтування з управлінням транспорту і зв'язку Запорізького міськвиконкому» строком на один місяць: з 1 травня по 1 червня 2014 року.

«Протягом цього періоду буде проведена перевірка фірм-перевізників, які працюють на міських маршрутах, для встановлення реальних обсягів і виручки перевізників», - йдеться в повідомленні.

Таким чином, з 1 травня 2014 року ціна на проїзд в більшості автобусів і маршрутних таксі, яка до останнього часу складова 2,5 грн, підвищилася до 3 - 3,75 грн.

Проїзд в маршрутному транспорті, котрий обслуговує Хортицький район Запоріжжя, розташований в правобережній частині міста за Дніпром, досягне 4,5 грн.

Як зазначили в запорізькому міськвиконкомі, у разі встановлення фактів завищення вартості проїзду і невідповідності даних офіційно наданих перевізником, буде ставитись питання про позбавлення підприємства права роботи на маршруті.

Як повідомляла «Україна Комунальна», раніше вартість проїзду підвищили як у столиці, так і в ряді обласних центрів.

 
Коментарі (0)