ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГПроїзд в київському метро подорожчає до 8 грн

Проїзд в київському метро подорожчає до 8 грн

Вартість проїзду в київському громадському транспорті становитиме 8 гривень. Жетони в метро будуть вже зеленого кольору.

Вартість проїзду в київському громадському транспорті становитиме 8 гривень. Жетони в метро будуть вже зеленого кольору.

"Київводоканал" обіцяє, що проблем з питною водою в Києві не буде

У Києві День Дніпра відзначили грандіозним запливом

У столиці розпочнуться роботи по реконструкції Паркової дороги

У суботу, 14 липня, в Києві подорожчає проїзд у громадському транспорті. Наприклад, проїзд у метро буде коштувати 8 гривень. Раніше було 5. Про це повідомляє ТСН.

Зі зміною тарифу з'являться зелені жетони. Обміняти старі жетони на нові можна без доплати протягом липня, в серпні - вже з доплатою. У касі можна обміняти тільки один жетон, більше - тільки в сервісних центрах на станціях "Майдан Незалежності", "Дорогожичі", "Політехнічний інститут", "Дарниця" (вестибюль №2, з боку центру міста).

Як заощадити? Для початку необхідно придбати безконтактну картку метро. При використанні карти вартість проїзду зменшиться до 6,3 гривень. Додатково і поки є час можна купити кілька таких карт і поповнити їх на 50 поїздок за старою ціною - 4,5. Будьте уважні: використовувати поїздки потрібно протягом 6 місяців.

 

 
Коментарі (0)