ГоловнаНовини ЖКГТранспортПроспект Харкова закриють для руху транспорту

Проспект Харкова закриють для руху транспорту

У Харкові один із проспектів завтра закриють для авторуху. Проїзд транспорту буде організовано об’їзним шляхом. Такі незручності триватимуть до 18:00.

У Харкові завтра перекриють для руху транспорту частину Московського проспекту у зв’язку з його реконструкцією. Обмеження руху триватимуть з 9:00 до 18:00. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Зазначається, що проїзд буде заборонено на ділянці від вул. Морозова до вул. Енергетичної при русі в бік пр. Льва Ландау.

На цей період об'їзд закритої ділянки дороги буде організовано по вул. Плеханівській.

Зокрема, автобуси об'їжджатимуть цю ділянку за такою схемою:

№227е, 249е: пр. Московський - вул. Польова - вул. Плеханівська - пр. Московський і далі за маршрутом;

№294е: пр. Московський - вул. Плеханівська - вул. Соїча - пр. Московський - вул. Морозова - вул. Плеханівська - пр. Московський і далі за маршрутом.

Також на цей час буде заборонений рух тролейбусів по пр. Московському, на ділянці від вул. Енергетичної до ст. м. «Площа Повстання» з організацією руху тролейбуса №13 наступним чином: парк «Зустріч» - вул. Харківських Дивізій - пр. Московський - ст. м. «Московський проспект».

Нагадаємо, у Чернівцях на декілька днів перекриють одну з вулиць міста у зв’язку з проведенням ремонтних робіт. Окрім того, в районі проведення робіт також діятимуть обмеження руху, втім лише часткові.

 
Коментарі (0)