ГоловнаКоментаріТарифи ЖКГП.Розенко:«Кількість сімей, які будуть претендувати на субсидію може коливатися від 1,8 до 2 млн»

П.Розенко:«Кількість сімей, які будуть претендувати на субсидію може коливатися від 1,8 до 2 млн»

Кількість сімей, які будуть претендувати на право отримання субсидій може коливатися від 1,8 млн до 2 млн., повідомив Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко під час селекторної наради з керівництвом областей України
Кількість сімей, які будуть претендувати на право отримання субсидій може коливатися від 1,8 млн до 2 млн., повідомив вчора Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко під час селекторної наради з керівництвом областей України.
 
"На сьогоднішній день ми маємо приблизно 1,5 млн сімей, які мають право на отримання субсидій. Це цифра, на яку ми приблизно розраховуємо. Тобто з урахуванням додаткової інформації, яка, сподіваюся, найближчим часом буде нам подана, може складати 1 млн 800 тис. до 2 млн сімей", - сказав Павло Розенко.
 
Він зазначив, що інформація про кількість сімей, які претендують на отримання субсидій, надійшла не з усіх регіонів.
 
"У Чернівецькій, Миколаївській областях і місті Києві відповідну інформацію не надало жодне з газопостачальних підприємств", - сказав Павло Розенко.
 
Він також звернувся до відповідних компетентних органів, аби з'ясувати причину ненадання інформації управлінням соцзахисту і чому постанова уряду, (яка передбачала надання відповідних даних до 1 червня 2017 року) була зірвана.

Павло Розенко нагадав, що ухвалена постанова уряду передбачає, що до 1 червня 2017 року всі підприємства, які надають послуги громадянам, згідно постанови мали надати відповідну інформацію управлінням соцзахисту щодо переліку осіб, які мають право на отримання відповідної компенсації. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
17 Червня 2017 p. 22:19
А що таке, взагалі, субсидія? Cубсидія -- це не що інше як часткова компенсація державою знецінення її грошей. Бо насправді не тарифи і ціни зростають, а знецінюється гривня , лише зовні це виглядає як підвищення цін і тарифів. Але знецінення гривні стосується усіх і постійно, а часткова компенсація цього знецінення надається вибірково і тимчасово.