ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоП.Розенко:«Монетизовану частину зекономлених субсидій люди отримають до 1 вересня 2017р»

П.Розенко:«Монетизовану частину зекономлених субсидій люди отримають до 1 вересня 2017р»

Відповідно до прийнятого Кабінетом Міністрів України рішення, громадяни, які за результатами опалювального сезону зекономили житлові субсидії на газ і електроенергію, повинні отримати грошову компенсацію до 1 вересня 2017 року.
 
 
Відповідно до прийнятого Кабінетом Міністрів України рішення, громадяни, які за результатами опалювального сезону зекономили житлові субсидії на газ і електроенергію, повинні отримати грошову компенсацію до 1 вересня 2017 року. На цьому під час засідання Уряду наголосив Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.
 
«Порядок монетизації дуже чітко розписаний і до 1 червня підприємства-надавачі послуг мають сформувати списки людей, що мають економію відповідних енергоресурсів, і передати ці списки до управлінь соцзахисту населення. На підставі цих списків до 1 вересня люди повинні отримати кошти. У Державному бюджеті України всі необхідні ресурси для цього є», - сказав Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.

«Це перший крок до монетизації субсидій. Це ми робимо вперше в історії України», - підкреслив Павло Розенко. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
27 Квітня 2017 p. 21:02
А що таке, взагалі, субсидія? Cубсидія -- це не що інше як часткова компенсація державою знецінення її грошей. Бо насправді не тарифи і ціни зростають, а знецінюється гривня , лише зовні це виглядає як підвищення цін і тарифів. Але знецінення гривні стосується усіх і постійно, а часткова компенсація цього знецінення надається вибірково і тимчасово.