ГоловнаКоментаріТарифи ЖКГП.Розенко:«Наявність боргу за ЖКП не впливає на рішення про призначення субсидії»

П.Розенко:«Наявність боргу за ЖКП не впливає на рішення про призначення субсидії»

Людям, які звертаються за субсидією вперше, вона буде призначена навіть за наявності боргу за житлово-комунальні послуги. Про це розповів Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.
Людям, які звертаються за субсидією вперше, вона буде призначена навіть за наявності боргу за житлово-комунальні послуги. Про це в ефірі телеканалу «NewsOne» розповів Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.
 
«Люди, які вперше звертаються за субсидією, у яких через якісь обставини є борги за житлово-комунальні послуги, мають право на субсидії, і їм субсидія буде призначена. Людина з боргами не повинна впадати в паніку, а повинна написати заяву і отримати субсидію», - сказав він.
 
Водночас Павло Розенко зазначив, що ті, хто вже отримує субсидію, повинні сплачувати свій невеличкий обов’язковий платіж за газ та житлово-комунальні послуги вчасно. «Якщо людина отримає субсидію, але, навіть отримуючи її, не хоче платити за житлово-комунальні послуги, і в неї є борг понад 2 місяці - таким людям буде призупинятися нарахування субсидії до з’ясування обставин», - пояснив він.
 
«На сьогодні 7,5 млн родин отримують субсидії. І обов’язкова плата за житлово-комунальні послуги для, скажімо, родини пенсіонерів складає 100-150 грн, що не перевищує 5-10% їх доходів. І цей невеличкий внесок 100-150 грн родина повинна платити вчасно», - зазначив Віце-прем’єр.

  

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
05 Травня 2017 p. 22:12
А що таке, взагалі, субсидія? Cубсидія -- це не що інше як часткова компенсація державою знецінення її грошей. Бо насправді не тарифи і ціни зростають, а знецінюється гривня , лише зовні це виглядає як підвищення цін і тарифів. Але знецінення гривні стосується усіх і постійно, а часткова компенсація цього знецінення надається вибірково і тимчасово.