ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоП.Розенко:«Вже з наступного року пенсію можна оформити з будь-якої точки України»

П.Розенко:«Вже з наступного року пенсію можна оформити з будь-якої точки України»

З 1 січня 2017 року планується повне переведення усіх пенсійних справ в електронну форму, завдяки чому пенсію можна буде оформити без прив’язки до місця проживання чи роботи.
З 1 січня 2017 року планується повне переведення усіх пенсійних справ в електронну форму, завдяки чому пенсію можна буде оформити без прив’язки до місця проживання чи роботи. Про це на відкритті фронт-офісу обслуговування громадян у Бердичівському об'єднаному управлінні  Пенсійного фонду України заявив Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.
 
«Пенсійна реформа – це в тому числі питання суттєвого підвищення якості послуг щодо пенсійного забезпечення. У вересні цього року Уряд затвердив програму модернізації і реформування Пенсійного Фонду України, де передбачається перехід на абсолютно новий сучасний рівень обслуговування громадян», - сказав Павло Розенко.
 
«Ми починаємо цей процес із поступового переведення всіх пенсійних справ в електронний варіант, що дасть нам можливість створити єдину централізовану систему Пенсійного фонду. І вже з 1 січня розпочнеться впровадження  абсолютно нового сервісу оформлення пенсій для наших громадян - пенсію можна буде оформити в будь-якій точці нашої країни, без прив’язки до місця проживання чи роботи, як це є зараз», - наголосив Віце-прем’єр.

Також, за словами Павла Розенка, кожна працююча людина буде мати доступ до своєї пенсійної справи і зможе дивитися як протягом свого трудового життя вона накопичує собі на пенсію і яка виплата у неї буде при виході на пенсію. 

 
Коментарі (0)