ГоловнаПослугиФінансування ЖКГПружинна борона: технологічні новації для оптимального підготування грунту до сівби

Пружинна борона: технологічні новації для оптимального підготування грунту до сівби

Де придбати якісні пружинні борони? Основні особливості продукції від “АгроКалина”. Пружинні борони - важливі переваги.

Щоб ефективно обробити грунт перед посівом, тим самим забезпечити отримання високого врожаю, найчастіше використовують спеціальну сільськогосподарську техніку - пружинні борони. Такі агрегати сприяють розпушуванню, вирівнюванню, перемішуванню шарів грунту, насиченню їх повітрям.

А ще таке знаряддя допомагає витягнути бур'яни, знищити шкідників. Воно досить популярне у сучасних землеробів. Зазвичай застосовується весною перед сівбою сільськогосподарських культур, а також після збирання врожаю.

Де придбати якісну сільгосптехніку?

Компанія “АгроКалина” пропонує борони пружинні власного виробництва за привабливою ціною і з доставкою в будь-який регіон України. У віртуальному каталогу можна підібрати різні модифікації, а в телефонному режимі отримати безкоштовну консультаційну допомогу від досвідчених фахівців щодо правильного вибору необхідного агрегату.

пружинні борони

 

Основні особливості продукції від “АгроКалина”

Борона пружинна - це причепний або навісний агрегат до трактора, який має робочий орган зубчатого типу. Зубці можуть бути квадратної, круглої форми або у вигляді ножів. Окрім конфігурації вони можуть відрізнятися типом кріплення до рами. Під час руху трактора вони заглиблюються в грунт, розпушуючи його і видаляючи бур’яни на стадії нитки.

 В онлайн-каталозі можна підібрати різні моделі такої техніки:

  • Легкі;
  • Середні;
  • Важкі.

Будь-яка пружинна борона, зазвичай, застосовується для обробітку грунту перед посівом та після збирання врожаю. Завдяки особливій структурі зубців вдається забезпечити найкращі умови для високих результатів. Борони мають пружинні різьблення, що кріпляться до рами. До таких пристроїв можуть підвішуватись додаткові різьбові з'єднання, завдяки яким можна проводити обробку грунту одночасно в діапазоні 3-25 метрів.

Важливі переваги

Купити пружинну борону варто для:

  • Інтенсивного прополювання бур'янів без пошкодження сільськогосподарських культур;
  • Подрібнення, мульчування залишків попереднього врожаю;
  • Збереження водного балансу грунту;
  • Вирівнювання поверхні грунтового шару;
  • Рівномірного розподілу внесених добрив.

Щоб замовити якісну, високопродуктивну сільгосптехніку за доступною ціною від українського виробника, необхідно залишити онлайн-заявку безпосередньо на сайті “АгроКалина” або зв'язатись з менеджерами компанії, зателефонувавши за номером контактного телефону.

Джерело: agrokalina.com

 
Коментарі (0)