ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаПісля перемоги у війні Україна відновить усі енергетичні об'єкти – міністр

Після перемоги у війні Україна відновить усі енергетичні об'єкти – міністр

За словами міністра енергетики, після перемоги у війні з росією Україна візьметься за відновлення всіх енергетичних інфраструктурних об'єктів, пошкоджених або зруйнованих внаслідок нападу росії
За словами міністра енергетики України Германа Галущенка, після перемоги у війні з росією Україна займеться відновленням усіх енергетичних інфраструктурних об’єктів, що були пошкоджені або зруйновані внаслідок нападу росії. Попередні дані кажуть про те, що завдано пошкодження в розмірі десятків мільярдів гривень, але планується відновити систему та зробити її відповідною стандартам ЄС, про це повідомила пресслужба міністерства.
 
Також, міністр розповів, що вже зараз ремонтними бригадами проводяться роботи по відновленню постачання газу та електрики в населені пункти, в яких виникають проблеми. Варто зазначити, що через те, що йдуть бойові дії, роботи значно ускладнені. Проблемними зараз є, у тому числі є північні райони Київщини.
 
В цілому, роботу української енергосистеми можна назвати стабільною. Слід зазначити, що вже протягом тринадцяти днів українська енергосистема працює ізольовано, і її роботу можна назвати достатньо успішною – забезпечуються усі необхідні техпараметри, у тому числі частота 50 Гц.
 

Через проведення активних бойових дій постійно з’являються нові та поновлюються старі проблеми енергомережі. Ворожими силами знищується інфраструктура, фіксується і викрадення техніки, і захоплення бригад, що займаються аварійно-відновлювальними роботами. 

 
Коментарі (0)