ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГПСО на ринку газу для населення продовжено до 1 серпня

ПСО на ринку газу для населення продовжено до 1 серпня

Кабінет міністрів України продовжив спецзобов’язання НАК «Нафтогаз України» з постачання природного газу для потреб населення ще на один місяць

Кабінет міністрів України продовжив спецзобов’язання НАК «Нафтогаз України» з постачання природного газу для потреб населення ще на один місяць – до 1 серпня 2020 року. Про це повідомляється на сайті Інтерфакс-Україна з посиланням на очільницю Міненерго Ольгу Буславець.

Згідно з повідомленням, це пов'язано з необхідністю проведення конкурсу з відбору постачальника останньої надії (ПОН) на газовому ринку для населення.

«Сьогодні Кабінет міністрів для проведення всіх необхідних заходів для відбору такого постачальника останньої надії продовжив дію ПСО (покладання спеціальних обов'язків – Mind) для населення до 1 серпня», – цитується вона у повідомленні.

Відкриття ринку природного газу для побутових споживачів було заплановано на 1 травня 2020 року, але у зв'язку з введенням карантину через поширення COVID-19 терміни були перенесені на два місяці – на 1 липня.

 

 
Коментарі (0)