ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГВ Одесі змінять тролейбусний маршрут

В Одесі змінять тролейбусний маршрут

Одеситів попереджають про зміни в русі тролейбусів одного з маршрутів міста. Однак, корективи вносяться лише на кілька годин та зумовлені встановленням сцени на вул. Приморській.

У Одесі завтра внесуть зміни в трасу курсування тролейбусів маршруту №10. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Одеської міської ради.

Зокрема, завтра з 5:00 до 9:30 електротранспорт  курсуватиме лише до вул. Греченської.

Причинами внесення змін у маршрут є проведення монтажних робіт на вул. Приморській.

«У зв'язку з монтажем сцени на вулиці Приморській з 05:00 до 09:30 29 серпня 2015 року робота тролейбусного маршруту №10 буде організована до вулиці Грецької», - зазначають у міськраді.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у ході реконструкції вулиць Львова дорожники враховують потреби людей з обмеженими фізичними можливостями. Зокрема, у ході будівництва трамвайної колії на Сихів на усіх пішохідних переходах передбачено влаштування понижень до рівня проїзної частини, на краю платформ - тактильної плитки, на усіх регульованих пішохідних переходах - звукового супроводу зеленого сигналу світлофора, а також будуть високі платформи на трамвайних зупинках. Крім того, поруч з трамвайною колією облаштують зони заспокоєного руху на вул. Снопківській та вул. Волоській.

 
Коментарі (0)