ГоловнаНовини ЖКГТранспортПункти пропуску на Донбасі «штурмують» автомобільні черги

Пункти пропуску на Донбасі «штурмують» автомобільні черги

В пунктах пропуску лінії розмежування на Донбасі в чергах чекають сотні автомобілів. Прикордонники зазначають, що кількість бажаючих перетнути «кордон» за минулу добу виросла.

На контрольних пунктах в’їзду-виїзду із зони проведення антитерористичної операції фіксуються черги із сотень автомобілів. Збільшення кількості бажаючих перетнути лінію розмежування за минулу добу збільшилось. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби.

Зокрема, на КПВВ «Зайцеве» на оформлення очікувало близько 200 транспортних засобів, які прямують на в’їзд з неконтрольованої території, та 700 – на виїзд. На КПВВ «Георгіївка» перебувало 280 транспортних засобів на виїзд до неконтрольованої території, черга на в’їзд була відсутня. Менша черга відмічається на КПВВ «Новотроїцьке» та «Гнутове»: 150 на в’їзд та 200 на виїзд, 80 на в’їзд та 10 на виїзд відповідно.

Зазначається, що попри динамічну ситуацію, КПВВ працюють у штатному режимі.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, парламентарям запропонували внести зміни у законодавчі акти стосовно відшкодування збитків громадянам, житло яких було пошкоджено внаслідок проведення АТО. Крім того, документ зобов’язує Кабмін розробити порядок компенсації в 30-денний термін.

 
Коментарі (0)