ГоловнаНовини ЖКГТранспортПівденна залізниця змінила курс на Севастополь

Південна залізниця змінила курс на Севастополь

Три пасажирські поїзди по Кримській дирекції залізничних перевезень тимчасово курсуватимуть замість Севастополя до (з) Сімферополя.

Три пасажирські поїзди по Кримській дирекції залізничних перевезень тимчасово курсуватимуть замість Севастополя до (з) Сімферополя. В районі залізничного вокзалу м. Севастополь спільними зусиллями місцевої влади та ДП «Придніпровська залізниця» ведеться реконструкція  двох автомобільних мостів, які становлять цілісну автодорожню розв’язку й зведені ще в 50-х роках минулого століття.  

Про це «У.К.»  повідомили у прес-службі «Придніпровської залізниці».

«Ця реконструкція виконується на доручення Президента України і є нагальною потребою м.Севастополь, жителі якого не перший рік потерпають від низької пропускної спроможності міської автотранспортної мережі на цій ділянці, зокрема багатогодинних заторів.

Проектом нової мостової розв’язки передбачено розширення двох існуючих мостів у районі залізничного вокзалу шляхом прибудови до них нових.

Зрозуміло, що такі масштабні роботи фактично на території залізничного вокзалу вимагають, задля безпеки пасажирів, певного обмеження руху поїздів залізничними коліями.

На поточний момент вокзал Севастополь щоденно приймає 11 пар пасажирських поїздів та 7 пар приміських електропоїздів, однак на дві колії замість трьох, як зазвичай. Саме це й стало причиною змін у розкладі руху зазначених вище пасажирських поїздів, які вокзал наразі не спроможний прийняти у графіковий час через відсутність вільної колії», - йдеться у повідомленні.

Продаж квитків до Севастополя на дані пасажирські поїзди був припинений за 45 діб, тож ніхто з пасажирів не постраждав унаслідок тимчасового скорочення маршруту їхнього курсування до Сімферополя.

Крім того, пасажири кожного з цих поїздів, прибувши до м. Сімферополь,  мають можливість скористатись приміськими електропоїздами, які  відправляються на Севастополь через нетривалий проміжок часу, або ж, за бажання, - автотранспортом.

 
Коментарі (0)