ГоловнаНовини ЖКГТранспортПівденно-Західна залізниця реконструює Дарницький залізничний вузол в Києві

Південно-Західна залізниця реконструює Дарницький залізничний вузол в Києві

Південно-Західна залізниця (ПЗЗ, філія "Укрзалізниці") в 2018 році виконає комплексну реконструкцію одного з найбільших залізничних вузлів України - Дарницького (Київ).

Південно-Західна залізниця (ПЗЗ, філія "Укрзалізниці") в 2018 році виконає комплексну реконструкцію одного з найбільших залізничних вузлів України - Дарницького (Київ). Про це повідомили в ПЗЗ з посиланням на свого в.о. директора Романа Веприцького.

Програму реконструкції вузла розробили після вивчення показників його роботи в 2016-2017 роках. Передбачається, що в результаті реалізації програми значно зросте ККД станції Дарниця та всіх вузлових підприємств.

Зокрема, буде відремонтовано ряд колійних ділянок на станції Дарниця та в парку "Ліски", оновлені стрілочні переводи і горні сповільнювачі, модернізована мережа електроживлення, освітлення, система гучномовного зв'язку та відеоспостереження.

Значні обсяги робіт передбачено провести на вузлових підприємствах, перш за все в локомотивному і вагонному депо. Так, на пункті техобслуговування тепловозів і електровозів модернізують системи підігріву та екіпірування локомотивів маслами, в цехах відремонтують зношене електрообладнання, компресори, верстати і двигуни.

На всіх вузлових підприємствах також виконають капітальні або поточні ремонти виробничих будівель і споруд - фасадів, покрівель, підвалів та інших приміщень, оновлять комп'ютерну техніку, радіостанції та інше.

Окремим рядком у програмі реконструкції Дарницького вузла прописано створення належних умов праці та санітарного побуту залізничників: ремонт душових, туалетів, роздягалень, кімнат прийому їжі, сходових маршів, утеплення приміщень, заміна вікон і т.д.

 

 
Коментарі (0)