ГоловнаНовини ЖКГГазопостачання«Північний потік-2» - це політичний хабар за лояльність до Росії» - Порошенко

«Північний потік-2» - це політичний хабар за лояльність до Росії» - Порошенко

Петро Порошенко застеріг Німеччину від будівництва газопроводу "Північний потік-2" і назвав це "чисто політичним проектом, який фінансує Росія".
Президент України Петро Порошенко запропонував Німеччині альтернативу «Північному потоку-2», заявивши що проект є економічно невиправданим. Він запропонував поставки газу через Україну, це розповів Петро Порошенко в інтерв'ю газеті Handelsblatt.
 
У своєму інтерв'ю Петро Порошенко застеріг Німеччину від будівництва газопроводу "Північний потік-2" і назвав це "чисто політичним проектом, який фінансує Росія".
 
"Вибачте за різкі слова, але" Північний потік-2 "- це політичний хабар за лояльність до Росії", - сказав Президент України Петро Порошенко.
 
Порошенко назвав РФ "вкрай ненадійним партнером", а також висловив думку, що реалізація проекту призведе до економічної та енергетичної блокади України, що завдасть їй "величезної шкоди". Більш того, на думку українського президента, у газопроводу немає "економічно виправданою основи".
 
Транзит газу через Україну буде коштувати набагато дешевше і "може бути легко і вигідно модернізований", вважає Петро Порошенко.

"Просто запитайте нас, замість того, щоб інвестувати десять мільярдів євро в" Північний потік-2 ", - запропонував президент. 

 
Коментарі (0)