ГоловнаНовини ЖКГГазопостачання«Північний потік-2» буде добудовувати фірма з двома співробітниками

«Північний потік-2» буде добудовувати фірма з двома співробітниками

Баржа «Фортуна», за допомогою якої «Газпром» планує самостійно добудувати зупинений санкціями газопровід «Північний потік-2», змінила власника

 

Баржа «Фортуна», за допомогою якої «Газпром» планує самостійно добудувати зупинений санкціями газопровід «Північний потік-2», змінила власника.

Новим власником судна, спочатку зареєстрованого в Гонконзі, стала російська мікрокомпанія з двома співробітниками, повідомляють Россмо.

Згідно морській базі Equasis, власником «Фортуни» є Універсальна транспортна група (УТГ), що складається в реєстрі малого бізнесу ФНС. Компанією з річною виручкою в 105 млн рублів і чистим збитком в 2,2 млн рублів володіє гендиректор Андрій Володимирович Апреленко - співзасновник раніше ліквідованих ТОВ «Інстон Інтернешнл» і НП «Хуторок Волошка».

Його повний тезка з 1998 по 2012 рік обіймав посаду гендиректора ЗАТ «Роснефтефлот», потім з 2013 по 2015 рік керував ВАТ «Центр аварійно-рятувальних та екологічних операцій» (бренд «Екоспас»).

Нагадаємо, «Північний потік - 2» завершено на 93%. Будівництво газопроводу призупинено в кінці грудня 2019 роки після введення санкцій США.

 

 

 
Коментарі (0)