ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Півтори тисячі будинків Львова готові до зими

Півтори тисячі будинків Львова готові до зими

Поетапне заповнення теплових мереж водою, яке необхідне для початку опалювального сезону, здійснили майже у півторах тисячах будинків Львова. Проте, ще не всі будівлі міста готові до зимового періоду.

Підготовка до опалювального сезону у Львові знаходиться на завершальному етапі. У рамках прийняття організаційних мір, з 1625 будинків міста 1493 готові до зимового періоду. Про це повідомили у прес-службі «Львівтеплоенерго».

Тепловики проводять заповнення водою теплових мереж, які знаходяться на балансі підприємства та внутрішньобудинкових систем опалення.

У повідомленні також зазначалось, що акти готовності будинку до зими підписані для 1530 домівок. Не підписаними залишаються акти ще 95 будинків.

Серед бюджетних установ відомо, що зі 166 закладів освіти водою заповнено 156; із 51 закладів медицини –  48.

Між тим, станом на 30 вересня 29 житлових будинків мікрорайону Стрийська-Гашека-Максимовича технічно не готові до опалювального сезону. Минулоріч була аналогічна ситуація.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», львів’ян закликають економно використовувати електроенергію, аби уникнути аварійних відключень світла. Особливо слід заощаджувати електрику в пікові години.

 
Коментарі (0)