ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоРада не прийняла закон про заборону встановлення загальнобудинкових лічильників газу

Рада не прийняла закон про заборону встановлення загальнобудинкових лічильників газу

Вчора Верховна Рада провалила ухвалення законопроекту №5722-д, який забороняє установку загальнобудинкових лічильників газу без згоди співвласників багатоквартирного будинку

Вчора Верховна Рада провалила ухвалення законопроекту №5722-д, який забороняє установку загальнобудинкових лічильників газу без згоди співвласників багатоквартирного будинку (отриманого за процедурою, передбаченою в законі "Про особливості здійснення права власності в багатоквартирних будинках").

Спікер Андрій Парубій ставив на голосування Законопроект близько 5 разів, жодного разу він не набрав потрібної кількості голосів народних депутатів.
 
Законопроект передбачає заборону на припинення газопостачання багатоквартирних будинків при відмові співвласниками встановлювати загальдомовий лічильник.
 
Документом передбачається змістити крайні терміни обладнання всіх споживачів індивідуальними лічильниками газу з 1 січня 2018 на 1 січня 2021 року.
 
Крім того законопроектом передбачена опція співфінансування установки індивідуальних лічильників операторами газорозподільних систем (облгазами) і мешканцями багатоквартирних будинків.

Вишиванка це дуже модна та красива річ. Але нажаль не кожен може собі дозволити іі купити, тому що вартість добігає кількох тисяч гривень. Але ви здатні самі зробити ії, для цього вам потрібно купити заготовку для вишивки бісером. У вас буде ексклюзивна вишиванка ручної роботи.

 
Коментарі (0)