ГоловнаНовини ЖКГМістобудуванняРада не стала розглядати закон про новий тип містобудівної документації

Рада не стала розглядати закон про новий тип містобудівної документації

Аграрний комітет в п'ятницю продовжить розглядати закон у другому читанні

Комітет з питань аграрної та земельної політики переніс на п'ятницю, 15 травня, розгляд законопроекту №2280 з планування використання земель, що передбачає введення нового типу містобудівної документації. Про це повідомляє інформаційне управління Верховної Ради.

Відзначимо, що проектом передбачається врегулювання питань встановлення меж громад і комплексне просторове планування територій громад, яке скасовує необхідність розробки декількох, споріднених за змістом видів містобудівної документації та документації із землеустрою.

"Під час засідання ... прийнято рішення розгляд підготовленого до другого читання проекту закону про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів з планування використання земель №2280 та обговорення актуальних питань законодавчого регулювання ринку молока і молочних продуктів перенести на наступне засідання комітету" , - сказано в повідомленні.

Продовження засідання відбудеться 15 об 11:00 в режимі відеоконференції.

Нагадаємо, в грудні 2019 року ВР прийняла за основу в першому читанні законопроект №2280, документ підтримали 265 депутатів парламенту.

Раніше в уряді пояснили новації законопроекту №2280 і заявили, що нововведення законопроекту має прибрати корупційні чинники.

 

 
Коментарі (0)