ГоловнаНовини ЖКГТранспортРаніше України: Ryanair в червні заходить в Туреччину

Раніше України: Ryanair в червні заходить в Туреччину

Ірландський лоукостер Ryanair в кінці червня заходить на новий ринок. Авіакомпанія почне літати в турецький аеропорт Даламан з двох своїх баз - Дубліна і Братислави.

Польоти з Ірландії в Туреччину стартують 24 червня і будуть здійснюватися по неділях.

Ірландський лоукостер Ryanair в кінці червня заходить на новий ринок. Авіакомпанія почне літати в турецький аеропорт Даламан з двох своїх баз - Дубліна і Братислави.

Про це йдеться в повідомленні ЦТС з посиланням на прес-службу компанії.

"Ryanair з радістю повідомляє про захід на турецький ринок, спочатку з двома маршрутами в Даламан з Дубліна і Братислави, які відкриються в червні. Обидва маршрути будуть виконуватися один раз на тиждень в рамках нашого літнього розкладу", - заявив комерційний директор авіакомпанії Девід О ' Брайен.

Польоти з Дубліна в Даламан стартують 24 червня і будуть здійснюватися по неділях. Рейс з Братислави відкриється 28 червня і буде виконуватися по четвергах. Вартість квитка в одну сторону починається від 39,98 євро, хоча середня вартість квитків набагато вище. В середньому, полетіти в Даламан з Дубліна можна за 60-70 євро і вище, з Братислави - за 50 євро і вище. Обидва рейси є сезонними, тому вони будуть виконуватися до кінця жовтня. Продажі квитків почалися 16 березня.

Відзначимо, що Ryanair все більше уваги приділяє курортним напрямками, які активно обслуговуються чартерні авіакомпанії. У Польщі перевізник навіть відкрив свою чартерну "дочку" - Ryanair Sun. Перші польоти заплановані на квітень цього року. Ryanair Sun буде літати по 21 напрямку в сім країн Європи. Ключовим ринком для чартерного авіакомпанії є Греція.

Раніше повідомлялося, що в Мінінфраструктури вже підтвердили факт приїзду менеджменту авіакомпанії Ryanair до Києва. Авіакомпанія почне літати в Україну вже восени.

 

 
Коментарі (0)