ГоловнаПослугиФінансування ЖКГХмельничан попереджають про вимкнення світла

Хмельничан попереджають про вимкнення світла

Завтра деякі будинки у Хмельницькому залишаться без електроенергії. Це обумовлено проведенням робіт із заміни електроопори. Світло у домівки містян обіцяють повернути того ж дня.

Завтра з 9:30 до 16:00  у Хмельницькому низці будинків вимкнуть світло. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Хмельницької міськради.

«У зв’язку із заміною електроопори 17 серпня з 9:30 до 16:00 будуть знеструмлені будинки: №№ 25-35, 72-88 на вул. Профспілковій та №№ 2-18 на вул. Летичівській», – йдеться в повідомленні.
 
Комунальники сподівається на розуміння і просять вибачити за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Хмельницькому передбачили 266 тис. грн на компенсацію частини відсоткових ставок за кредитами на енергоефективні заходи. 
 
Зокрема, Хмельницька міська рада затвердила Програму часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами на 2015-2017 роки щодо впровадження енергоефективних заходів. Програму було розроблено у рамках підписаного з Держенергоефективності Меморандуму про партнерство у сфері енергоефективності житлових будинків.
 
Коментарі (0)