ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЯкі ж ціни на встановлення кондиціонера

Які ж ціни на встановлення кондиціонера

Вартість встановлення кондиціонера грає не останню роль в тому, чи буде людина купувати кліматичне обладнання

Вартість встановлення кондиціонера грає не останню роль в тому, чи буде людина купувати кліматичне обладнання. Наші послуги відрізняються вивіреними цінами. Вони не накручуються, а є реальними за виконані обсяги робіт. З чого вони складаються? Відповідь – в статті.

Які ж ціни на встановлення кондиціонера

Коли співвітчизник приймає рішення про створення належного мікроклімату в приміщенні, вона звертає увагу не лише на необхідне обладнання, а й вартість встановлення кондиціонера.

Перш за все, варто наголосити, що ціна залежить від потужності кондиціонера. Чим вона вище, тим більше знадобиться грошей.

Стандартний монтаж виконується в шість етапів:

  1. Буряться отвори для комунікацій.
  2. Прокладаються магістралі.
  3. Встановлюється внутрішній модуль.
  4. Монтується зовнішній блок.
  5. Змонтоване обладнання перевіряється в тестовому режимі, в ході якого перевіряються всі можливості.
  6. Здача кондиціонера замовнику з його ознайомленням з майбутньою експлуатацією.

Монтаж кондиціонера не завжди можна здійснити стандартним набором операцій. Може з’являтись потреба у вирішенні достатньо складних технічних завдань. Наприклад, доводиться вдаватись до послуг промислових альпіністів або автовишки, що веде до здійснення великих додаткових обсягів роботи, а значить, і подорожчання послуг.

Виконання монтажу кондиціонерів на етапах будівельно-монтажних робіт є найбільш оптимальним, оскільки дозволяє виконувати прокладання між блочних комунікацій не в короби, а в штробу, чим гарантується забезпечення більш привабливого зовнішнього виду готових систем. При такому варіанті монтаж може виконуватись і в зимовий час.

Дренаж можна відводити в центральні каналізаційні системи. Здешевити монтаж систем кондиціювання замовник може самостійним штробленням, яке він виконає заздалегідь по зроблених фахівцями розмітках.

Компанія в своїй діяльності виходить з максимальної прозорості ціноутворення. Вартість встановлення кондиціонера складається з робіт, повний список котрих надається нами. Це такі операції, як:

  • Безпосередньо монтаж.
  • Сервісне обслуговування.
  • Інформаційна підтримка при виборі кондиціонера перед покупкою.
  • Ремонт кліматичного обладнання.
  • Додаткові роботи.

Прайс, який є на сайті компанії, - це максимальна доступність в питанні підрахунків фінансових затрат. В ньому є інформація про абсолютно всі складові монтажних робіт. Можна підрахувати довжину необхідних в кожному конкретному випадку магістралей, а також матеріалів, що можуть знадобитись додатково.

Споживачам варто бути обережними, щоб не купитись на недоброякісну рекламу деяких виконавців, котрі низькими цінами лише заманюють клієнтів. Ніякої якості вони не гарантують, бо головне їх прагнення – збагачення.

Наша компанія прагне надавати якісні послуги по розумній вартості, щоб у виграші були обидві сторони. Наші клієнти завжди отримують монтаж кондиціонерів, виконаний згідно з нормативними вимогами, в оптимальні строки і по демократичній вартості.

 
Коментарі (0)