ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїРегіонам відновлюють електропостачання та авторух

Регіонам відновлюють електропостачання та авторух

В країні майже повністю впорались з подоланням наслідків негоди. Зокрема, електропостачання населених пунктів відновлено в повному обсязі. Рух транспорту ускладнено лише на кількох дорогах Одеської області, а на Миколаївщині повністю знято обмеження руху

В Україні майже повністю ліквідували наслідки негоди. Зокрема, станом на сьогоднішній ранок електропостачання населених пунктів відновлено  в повному обсязі. Про це повідомили у прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій.

«Станом на 7 год. 26 січня аварійними бригадами обленерго електропостачання населених пунктів, відновлено в повному обсязі», - йдеться в повідомленні.

Окрім того, у Міністерстві  регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ зауважують, що наразі в країні в роботах з ліквідації наслідків снігопадів задіяні 5471 особа та 1437 одиниць спецтехніки.

Рух ускладнено в Одеській області для вантажних, великогабаритних та великовагових транспортних засобів (здійснюється в реверсному русі) на дорозіМ-15 Одеса – Рені (на Бухарест) км 128 – км 306;

«На дорогах місцевого значення ускладнено проїзд до 1 населеного пункту в Одеській області (с. Семисотка Саратського р-ну.)», - йдеться в повідомленні.

Поміж тим, як повідомили в «Укравтодорі», обмеження руху транспорту знято з доріг Миколаївської області, а саме:

М-13  Кіровоград – Платонове (на Кишинів), км 76+432 (межа з Кіровоградською обл..) – км 157+216 (межа з Одеською обл.);
Т-15-03 Обхід м. Нової Одеси, км 0+000 – км 13+800;
Т-15-04 Первомайськ – Новоукраїнка, км 0+000 – км 29+246;
Т-15-20 (Федорівка – зона відпочинку «Лугове») – зона відпочинку «Рибаківка», км 0+000 – км 1+500.

Відтак, в регіоні обмежень авторуху немає.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в Україні 25 січня зберігалися обмеження руху транспорту на автодорогах у двох областях - Миколаївській та Одеській. У зв’язку з ліквідацією наслідків негоди дорожні, рятувальні, аварійні служби та поліція працювали в посиленому режимі.

 
Коментарі (0)