ГоловнаНовини ЖКГЖитлоРеєстр українців на «квартирну чергу» передадуть на місця

Реєстр українців на «квартирну чергу» передадуть на місця

Обов’язки із забезпечення функціонування Єдиного реєстру громадян, які потребують покращення житлових умов перекладуть на органи місцевого самоврядування. Таке рішення продиктоване виконанням умов децентралізації.
Єдиний реєстр громадян, які потребують покращення житлових умов передадуть обласним державним адміністраціям для подальшого супроводу і функціонування реєстру. Про це повідомили у прес-службі Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.
 
Зазначається, що створення та подальше функціонування єдиного реєстру продиктовано реаліями сучасності, які вимагають застосування сучасних технологій.
 
«Зусиллями Фонду «Держмолодьжитло» за дорученням Мінрегіону було створено Єдиний державний реєстр громадян, які потребують поліпшення житлових умов. Втім, цілком логічно, щоби на місцях супровід цього реєстру входив до компетенції місцевої влади. Особливо це актуально в контексті курсу децентралізації владних повноважень, якого неухильно дотримується Уряд», - зазначається в повідомленні.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Україні пропонують модернізувати державні житлові програми для їхньої більшої ефективності. Окрім того, чиновники наполягають на відміні застарілих норм.
 
Коментарі (0)