ГоловнаНовини ЖКГПолітикаРеєстрація нерухомого майна позбавила голову Укрдержреєстру посади

Реєстрація нерухомого майна позбавила голову Укрдержреєстру посади

Прем'єр-міністр Микола Азаров подав заяву на звільнення з посади голови Державної реєстраційної служби Леоніда Єфіменка

Таке рішення пов'язане з тим, що глава уряду незадоволений низкою труднощів, які виникли при організації процесу реєстрації нерухомого майна.

«Я подав заяву на звільнення керівника Укрдержреєстру», - повідомив Микола Азаров сьогодні, під час засідання уряду.

Нагадаємо, Леонід Єфименко був призначений на посаду голови Укрдержреєстру указом Президента від 14 січня 2011 року. До цього він обіймав посаду заступника Міністра юстиції.

«Я не задоволений тими помилками і недоліками, а іноді і очевидними організаційними прорахунками при впровадженні нової системи. Чому з самого початку для людей були створені незручності, хто заважав уникнути їх відразу», - заявив Прем'єр-міністр.

Він повідомив, що у перспективі термін реєстрації прав на нерухоме майно при наповненні реєстру буде займати «лічені години», тоді як сьогодні він становить 5 робочих днів замість 14 раніше.

Прем'єр-міністр також відмітив незручність розташування центрів реєстрації в деяких обласних і районних центрах, а також у Києві. У зв'язку з чим, вкотре доручив Віце-прем'єру Олександру Вілкулу спільно з Мін'юстом та Мінрегіоном створити робочу групу для усунення відповідних проблем у найкоротші терміни.

Джерело: Інтерфакс Україна

 
Коментарі (0)