ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаРекламні вивіски на вулицях «згаснуть»

Рекламні вивіски на вулицях «згаснуть»

Влада хоче заборонити освітлення центральних вулиць, рекламних щитів та державних будівель. Уряд вважає недоцільною таку трату електроенергії при нинішній ситуації.

Прем’єр-міністр Україна Арсеній Яценюк хоче заборонити освітлення рекламних вивісок, державних будівель та центральних вулиць. Таку вимогу він поставив перед Міністерством енергетики та вугільної промисловості та місцевих органів влади. Про це Прем’єр заявив в ефірі одного із телеканалів, повідомляє «Ліга. Новини».

«Окремо вимагаю від міністерства і органів місцевої влади припинити освітлювати реклами, державні будівлі, центральні вулиці. В той момент, коли країна перебуває в темряві, у нас по окремих регіонах світлові феєрверки, що є неприпустимим», - заявив пан Яценюк.

Зауважимо, що Арсеній Яценюк  доручив Міністрові енергетики прийняти міри щодо зменшення віялових відключень.

«Тому я доручив особисто Міністрові невідкладно прийняти заходи по зменшенню віялових відключень, по забезпеченню як імпорту електроенергії на прозорих умовах, без посередників», - додав він.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, НЕК «Укренерго» «презентувала» графіки відключень електронергії на сьогодні. Компанія повідомляє про відключення 28 енергоблоків, ремонтні роботи проходять на 9 енергоблоках.

 
Коментарі (0)