ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаРеконструкція Слов’янської ТЕС влетить у копійку

Реконструкція Слов’янської ТЕС влетить у копійку

Реконструкція інженерно-лабораторного корпусу Слов’янської ТЕС забере понад 30 млн грн. Укладено відповідну угоду.

ПАТ «Донбасенерго» уклало угоди з ТОВ «Донстрой» на реконструкцію інженерно-лабораторного корпусу Слов’янської ТЕС за 32,02 млн грн. Про це повідомляють «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

З цієї суми 28,97 млн грн піде на реконструкцію самого корпусу й окремо 3,05 млн грн – на капітальний ремонт буфету з елементами реконструкції. Роботи мають бути завершені до кінця жовтня поточного року.

За останні п’ять років «Донстрой» виграв тендерів на 55,56 млн грн.

Єдиним його конкурентом на торгах стало ТОВ «РСК Донбас». Ця фірма почала вигравати тендери в 2011 році і за цей час отримала замовлень на 8,36 млн грн, найчастіше йшлося про постачання шин, дротів, лінолеуму, ремонти в лікарні, також займалася сільськими водопроводами.

Нагадаємо, що у серпні 2013 року компанія «Енергоінвест Холдинг» придбала у держави 60,8% акцій «Донбасенерго» за 718,92 млн грн.

Місяць тому Генеральна прокуратура оскаржила приватизацію компанії в суді. Якщо прокуратура зараз програє справу в усіх інстанціях, то в подальшому будь-який інший позов щодо незаконності приватизаційної процедури судом може бути відхилений.

 
Коментарі (0)