ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Ремонт харківського житлофонду влетить у копійку

Ремонт харківського житлофонду влетить у копійку

На капітальний та поточний ремонт у будинках Київського району Харкова планують витратити понад 1 млн грн. Роботи проводитимуться в рамках підготовки до нового опалювального періоду.

Комунальні служби готують житловий фонд Київського району Харкова до початку нового опалювального сезону. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

«Станом на 26 травня системи центрального опалення в районі готові в 177 будинках, гарячого водопостачання - у 70, холодного водопостачання - в 181, водовідведення - в 201. Всього комплексно підготовлено 137 житлових будинків з 880» - наголошується у повідомленні.

Окрім того, зазначається, що найбільш проблемні питання стосуються заміни внутрішньобудинкових мереж. Як підкреслив перший заступник Харківського міського голови Андрій Парамонов, за літо роботи з заміни застарілого обладнання та комунікацій мають бути зроблені максимально.

Примітно, що всього на капітальний ремонт житлового фонду в Київському районі цього року виділено 295 тис. грн. Поточний ремонт планують провести в 41 будинку на суму близько 840 тис. грн.

 
Коментарі (0)