ГоловнаПослугиФінансування ЖКГБудинкам у Рівному припинили водопостачання

Будинкам у Рівному припинили водопостачання

Будинки на деяких вулицях Рівного сьогодні тимчасово залишились без води. Причинами припинення централізованого водопостачання є проведення робіт з ліквідації проривів на водогоні.

У Рівному сьогодні припинено централізоване водопостачання частині будинків на низці вулиць. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КП «Рівнеоблводоканал».

Відключення води споживачам у Водоканалі пояснюють проведенням ліквідації прихованого пориву на вул. Хвильового, 7 та вул. Волинській, 24.

У зв’язку з цим до 15.00 води не буде на вул. Тернопільській, вул. Волинській, вул. Тургенєва, вул. Свободи, вул. Хвильового, вул. Мірющенка, 58, 60, 62.

Підвезення питної води здійснюватиметься спецмашинами за заявками споживачів.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Києві сьогодні гаряче водопостачання відсутнє у 297 споживачів. Зауважується, що у місті через пошкодження мереж відключено гарячу воду 295 споживачам, ще 2 випадки припинення ГВП зумовлено проведенням планових робіт та реконструкцій. В період з 6:00 15.10.2015 р. по 6:00 16.10.2015 р. в результаті усунення 73 пошкоджень підключено 273 споживачі.

 
Коментарі (0)