ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаРемонтні бригади відновили ЛЕП, що живлять Донецьку фільтрувальну станцію

Ремонтні бригади відновили ЛЕП, що живлять Донецьку фільтрувальну станцію

Ремонтні бригади відновили лінії електропередач, що живлять Донецьку фільтрувальну станцію, подача води в Авдіївку очікується сьогодні вранці, а повне відновлення водопостачання
Ремонтні бригади відновили лінії електропередач (ЛЕП), що живлять Донецьку фільтрувальну станцію (ДФС), подача води в Авдіївку очікується сьогодні вранці, а повне відновлення водопостачання - до вечора, повідомив глава військово-цивільної адміністрації Авдіївки Павло Малихін.
 
"ЛЕП, що живлять Донецьку фільтрувальну станцію, відновлені. Протягом години ДФС вже буде з харчуванням. Ремонтні бригади станції прибудуть туди пізніше. Відповідно, подачу на Авдіївку очікуємо вже вранці, а повне відновлення водопостачання завтра ближче до вечора", - написав Павло Малихін на сторінці в Фейсбуці.
 
За його даними, протягом вівторка населення буде користуватися запасами резервуара чистої води.
 

Раніше повідомлялося, що 22 липня в результаті бойових дій сталося пошкодження лінії електропередач, що призвело до припинення електропостачання Донецької фільтрувальної станції, яка централізовано забезпечує водою Авдіївку (близько 22 тис. Жителів). 

 
Коментарі (0)